részletes keresés
 Fórum
Vá: Tóth Ildikó (1 fő olvassa) (1) Vendég
A végére Hozzászólás a témához Kedvencekhez hozzáadta: 0
TÉMA: Vá: Tóth Ildikó
Ana (Felhasználó)
Fresh Boarder
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Vajdai Vilmos 1 éve, 11 hónapja Karma: 0  
Összesen egyszer láttam színpadon. Nem is volt szövege, csak néhány percre tűnt fel mindig. Komornyikot játszott az Ivanovban és zseniális volt. Most tudtam meg, hogy ő alapította Szabó Győzővel a TÁP színházat és pl. olyanokat csináltak, hogy Alvószínház. Amit a nézők fekve néztek és az volt a célja, hogy álomba ringassa őket. „Annyi unalmas előadást láttam, ahol nem lehetett aludni, mi pedig pont arra mentünk, hogy az emberek elaludjanak.”
Egyébként a Katonában játszik, mint 'klasszikus' színész, csak közben véghez visz efféle különleges projecteket is. egyébként nincs kedvencem. de Vajdai úr szót érdemelt.

Bejelentés moderátornak   Naplózott Naplózott  
  Az adminisztrátor megtiltotta a mindenki által történő hozzászólást.
Ana (Felhasználó)
Fresh Boarder
graphgraph
A felhasználó távol van Kattintson ide a felhasználó profiljának megtekintéséhez
Vá: Vajdai Vilmos 1 éve, 10 hónapja Karma: 0  
Vajdai Vilmos nem is annyira különleges. Inkább "műfurcsa". Erre jutottam, ahogy utána olvastam.
Viszont van kedvencem. Hát persze. A number one: Katona László! Az egyik legjobb krétakörös. http://blogol.hu/pikz/nima/04nagy.jpg

stellasoma (Felhasználó)
Fresh Boarder
graphgraph
Vá: Tóth Ildikó 1 éve, 8 hónapja Karma: 0  
Persze V. Vilmos és K. László se kutya. De én nő létemre egy nőről szeretnék megemlékezni, mert unom, hogy folyton pasikért rajongunk! Szóval szerintem a NŐt, a női princípiumot a legteljesebben a színpadon Tóth Ildikó testesíti meg. Egyszerre anya, szűz, vénlány és kurva vagyis ezek eszenciája. Ugye érthető mire gondolok? Kár, hogy nem olyan könnyű megnézni őt, kivéve, ha Novák Eszter rendez.

Az elejére Hozzászólás a témához
legfrissebb írások
Orbán Béláné üzeni

Örkény István: Macskajáték

Gabnai Katalin írása

Minden reggel úgy kelek fel

Interjú Juszcák Zsuzsával

Pap Gábor írása

Elméletek gyakorlattá avatása

Színház és pedagógia. Elméleti és módszertani füzetek

Deutsch Zoltán írása